Hirdetmények

Adatkezelési tájékoztató

A GYMtronic Fitness Franchise adatkezelési tájékoztatója az alábbi linkre kattintva tölthető le.

GDPR

A GYMtronic Fitness Franchise és a GYMcomPASS rendszer GDPR adatkezelési tájékoztatója

 

Házirend

A GYMtronic Fitness Franchise általános házirendje, mely minden teremre érvényes és melyet az összes vendégnek be kell tartani, az alábbi linkre kattintva tölthető le.

GYMTronic védjegy

A GYMtronic Fitness Franchise neve és logoja Európai Uniós védjegy oltalom alatt áll, a név és a logo felhasználása csak és kizárólag a védjegy tulajdonos Optimal-Time Kft. írásos beleegyezésével lehetséges.

A www.gymtronic.eu, secure.gymtronic.eu honlapon megjelenő összes szöveges, képi és video tartalom az Optimal-Time Kft. kizárólagos tulajdona.

Házirend - GYMTronic Mosonmagyaróvár

A GYMtronic Fitness Mosonmagyaróvár házirendje, mely a mosonmagyaróvári teremre érvényes és, melyet az összes vendégnek be kell tartani, az alábbi linkre kattintva tölthető le.

Házirend - GYMTronic Pécs

A GYMtronic Fitness Pécs házirendje, mely a pécsi teremre érvényes és, melyet az összes vendégnek be kell tartani, az alábbi linkre kattintva tölthető le.

GymTronic-logo-feher

Teljesen magyar fejlesztés az edzőtermek forradalmasítására. Csatlakozz te is a franchisehoz, vagy szimplán csak élvezd a modern technológia nyújtotta lehetőségeket termeinkben!

ÜZEMELTETŐ

Optimal-Time Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki út 49.
Adószám: 24136121-2-08, HU24136121
Unicredit Bank: 10918001-00000025-78730006

GYMTRONIC ® 2021.