Hamarosan a TE városodban is!

Jelenleg több városban is folynak előkészületek GYMtronic termek létesítésére. Keress bizalommal, ha érdekel, hogy a TE városodban már van-e jelentkező vagy te szeretnél lenni az!

Befektetőknek

Az automatizált, személyzet nélkül működő GYMtronic franchise rendszerünkkel az évek hosszú során megszerzett tudást tesszük elérhetővé akár a fitnesz iparban kevésbé jártas befektetők számára is, passzív jövedelemmé konvertálva befektetésüket. Szolgáltatásunk fontos részeként a termek zavartalan működését saját, 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálattal, saját technikus és karbantartó csapatunk biztosítja. Termeink tisztaságáról helyi szerződött takarító cégek gondoskodnak. Edzőtermeinkben professzionális személyi edzők, táplálkozási szakemberek állnak rendelkezésre a vendégeink nagy örömére.

 

A GYMtronic Franchise az Optimal-Time Kft. tulajdona. A 100%-ban magyar tulajdonú Cégünk több mint 9 éves múlttal rendelkezik a fitnesz beléptető rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében. Országszerte több, mint 200 fitnesz teremben biztosítunk beléptető rendszert és több mint 700.000 felhasználó számára tesszük egyszerűbbé és gyorsabbá a fitnesz termi szolgáltatások használatát.

 

A GYMtronic Franchise kiépítésével az évek hosszú sora alatt megszerzett tudást szeretnénk elérhetővé tenni a fitnesz iparban kevésbé jártas befektetők számára.

 

A GYMtronic termekre tekinthetünk úgy is, mint a hosszú idő alatt szerzett tapasztalatból formált ideális, automatizált fitnesz létesítményekre, amelyek mind a tulajdonos, mind pedig a felhasználó szemszögéből egyszerű és átlátható működést jelentenek.

Gyakran ismételt kérdések

Minimális kockázatú, jó megtérülési mutatókkal bíró befektetést szeretne? Valami XXI. századit? Valami trendit? Olyat, amivel nem csak Ön, hanem az Ügyfelei is jól járnak?

Amit keres, az a GYMtronic, a személyzet nélküli edzőterem.

Megvan a kész recept, azt csak az igényeihez és a lehetőségeihez kell alakítani.

  • Letisztult design
  • Egységes brand
  • Automatizált rendszer
  • 0-24-es ügyfélszolgálat
  • Profi edzőtermi gépek és kellékek
  • Folyamatos karbantartás
  • Szakmai tervezés és projekt management
  • Központi honlap
  • Központi marketing
  • Valós idejű üzleti adatok

Valós idejű adatok az edzőterem forgalmáról, statisztikákkal. Minden adatot tálcán kínál a rendszer, a maradék matek pedig pofonegyszerű; nem kell hozzá jósgömb, csak egy mobil.

Mit is jelent ez?
A regisztrációtól a beléptetésen át a teljes működtetést és kommunikációt a cégünk által kifejlesztett applikáció végzi, így a használatához nincs szükség másra csak egy okostelefonra. A folyamatos működést többszörösen biztosított elektronikai vezérlésekkel biztosítjuk. Röviden: a használat egyszerű, stabil és biztonságos. A XXI. századi edzőterem már nem csak álom.

A GYMtronic eszközök és rendszerek gyártója és üzemeltetője, az Optimal-Time Kft. kész megoldást tesz le az asztalra; gépeket, design tervet, beléptető rendszert, stúdió management szoftvert és hosszú években és elégedett Ügyfelekben mérhető tapasztalatot. Önnek csak hátra kell dőlnie és gyönyörködnie abban, hogy nem csak a GYMtronic terem használói, de a befektetésének megtérülése is egyre izmosabb lesz.

A GYMtronic termek teljesen automatizált működésűek, így személyzet nélkül is képesek a 0-24-es nyitvatartásra, ezzel jelentős versenyelőnyt biztosítanak a hagyományos személyzetet használó termekhez képest.

Mivel minden elektronikát cégünk saját maga fejleszt és gyárt, így mindenhez rendelkezünk alkatrésszel és szakértelemmel a javítás gyors elvégzéséhez. Felkészült szerviz gárdánk bármikor képes azonnal kiszállni és elvégezni a szükséges javítást, valamint 0-24-es telefonos ügyfélszolgálatunk távolról is képes a legtöbb hiba elhárítására.

A GYMtronic Franchise díja magában foglalja azt is, hogy cégünk az összes beépített elektronikára, számítógépre örök(!) garanciát vállal, ami azt jelenti, hogy a Befektető akár 5 évvel a nyitás után is díjmentes javítást, kiszállást vagy akár csere alkatrészt kap a teljes beléptető rendszerre. A GYMtronic Franchise esetén a hosszú távú gondolkodásnak csak és kizárólag a profit vonatkozásában van létjogosultsága.

Gyakorlatilag bárki lehet Befektető, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e tapasztalattal fitnesz terem üzemeltetésének terén vagy sem. A koncepció és a folyamatok egyszerűek, könnyen átláthatóak, ahogyan a befektetés megtérülése is.

A költségek nagyban függnek a kiszemelt ingatlan állapotától, de alapvetően el lehet mondani, hogy aki meg tudna vásárolni 2-3 db lakást, amit utána bérbe adva hasznosítana, az már rendelkezik elegendő tőkével egy GYMtronic terem beindításához is. Beruházás szinten a kettőt tekinthetjük egyenértékűnek, de a bevételi és profit oldalon nagyságrendi a különbség; a GYMtronic javára.

A megfelelő ingatlant kiválasztva egy GYMtronic terem megtérülési ideje körülbelül 2-3 évben számolható. A beruházás hozama körülbelül 6-8 szorosa annak mintha azonos költségből albérletnek kiadható ingatlant vásároltunk volna.

Célszerű 6-800 m2-es alapterületű, könnyen megközelíthető, lehetőleg földszinti ingatlant keresni, mely rendelkezik elegendő mennyiségű parkolóval, vagy legalábbis van a közelben parkolási lehetőség. A költségeket nagyban befolyásolja az ingatlan kialakítása, ezért célszerű olyat keresni, ami már rendelkezik kiépített fűtés és hűtés rendszerrel, illetve légcserélő rendszerekkel, mivel ezen gépek jelentős tételeket jelentenek a terem kialakítása során.

Természetesen, Cégünk a Befektetőknek már az ingatlan kiválasztásától kezdve segít a kivitelezésben. Amint megvan az ingatlan, utána lehet bekérni a kivitelezőktől (például festő, burkoló, gipszkartonos, villanyszerelő stb.) a szükséges árajánlatokat. Ezzel egyidőben Cégünk is össze tudja már állítani a rendelkezésre álló hely berendezéséhez szükséges fitnesz géppark, bútorok, beléptető rendszerek és egyéb szükséges tárgyak, berendezések tételes árlistáját.

Cégünk rendelkezik szerződött pályázatíró partnerrel, aki díjmentesen el tudja végezni a vállalkozásod előbírálatát és meg tudja mondani, hogy van-e olyan pályázat, amelyre érdemes jelentkezni. Amennyiben van ilyen, akkor partnerünk a pályázat teljes lebonyolítását el tudja végezni; korrekt áron és minőségi munkával.

A fitnesz gépek cégünk saját márkás gépei, amelyek kiválasztásában az ingatlan adottságait figyelembe véve segítünk. Kihangsúlyozhatjuk, hogy a Befektetőnek nem kell fitnesz iparági ismerettel rendelkeznie a gépek kiválasztásához, sem a gépek beszerzéséhez. Ezt a terhet is levesszük a válláról.

A GYMtronic Franchise garantálja, hogy a GYMtronic termek ne vehessék el egymás ügyfeleit, így meghatározott távolságon belül nem lehet másik GYMtronic termet nyitni. Hogy kell ezt elképzelni a gyakorlatban? Például, ha Sopronban már van GYMtronic terem, akkor egy másik Befektető nem nyithat Sopronban vagy a soproni teremtől adott távolságon belül egy másik GYMtronic termet.

Igen, cégünk telephelyén a beléptető rendszer összes elemét, valamint a fitnesz gépeket is meg lehet tekinteni.

További kérdések esetén keress bátran!

GymTronic-logo-feher

Teljesen magyar fejlesztés az edzőtermek forradalmasítására. Csatlakozz te is a franchisehoz, vagy szimplán csak élvezd a modern technológia nyújtotta lehetőségeket termeinkben!

ÜZEMELTETŐ

Optimal-Time Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki út 49.
Adószám: 24136121-2-08, HU24136121
Unicredit Bank: 10918001-00000025-78730006

GYMTRONIC ® 2021.